Kategorier

Orintoinfo, april

2023-04-16 i Allmänt

Här kommer lite aktuell info om vad som händer den närmaste tiden i OK Orinto.

I skrivande stund fungerade inte utskick via Idrottonline så detta skickas per epost till de som avsändaren råkade komma ihåg i stunden mellan middag och grävarbete, ha överseende och skicka vidare till uppenbart intresserade klubbkamrater!

Träningar

Vi drar igång våra klubbträningar, de kommer att vara omväxlande på tisdagar och torsdagar. De gånger som vi har träningsbanor ihop med Ungdomsträningen kommer vi att köra på tisdag, de övriga träningarna kommer att vara på torsdagar. Programmet är inte 100% spikat men de första träningarna är planerade, de kommer att ligga upplagda som "klubbtävling" i Eventor med länk ifrån nyhet på hemsidan (eller kalendern).

Tisdagar har banor från grön till svart.
Torsdagar har i allmänhet banor från orange till svart.

  • Tisdag 18/4: Varpås, vägbommen, OL-bana

  • Torsdag 27/4: RAIS, provlöp av tävlingsbanor

  • Torsdag 4/5: Hestrafors IF, tempoväxlingsbana

  • Tisdag 9/5: (info kommer)

  • Torsdag 18/5: (info kommer)

  • Torsdag 25/5: Basås

  • Tisdag 30/5: Sprint (info kommer)

Orintos Vårtävling

Planering och förberedelser är i full gång inför klubbens Vårtävling, vi kommer i år att ha arenan vid RAIS anläggningar och banorna kommer att gå på västra halvan av Rammsjö-kartan som är helt omritad i år, det är dessa banor vi provlöper den 27/4.

Du som gärna vill vara med och arrangera och ännu inte har något uppdrag, hör gärna av dig till Elin Birkestad.

Nästa arrangörsmöte är onsdag 19/4 18:30 vid RAIS parkering.

Hemsidan

Det kommer förhoppningsvis att hända mer saker i vår, bl a Naturpasset och en orienteringskurs för vuxna! När det händer så kommer det en nyhet på hemsidan om det (eventuellt även ett utskick per epost), kasta gärna ett öga på hemsidan emellanåt!

Ha en fin orienteringsvår! /Styrelsen