Orintos vårtävling 11 maj 2014

Nu på söndag 11 maj anordnar vi i OK Orinto vår årliga vårtävling i orientering. Tävlingen är en av vårens deltävlingar i både BT-priset och Team Sportia League. Vi räknar med ca 800-1000 deltagare och har i år även lagt stort fokus på att öppna upp tävlingen för allmänheten. Förutom allt som vanligen finns på en tävling kommer det även att finnas en tipspromenad och en intensivkurs i orientering.

När: Söndag 11 maj
Klockan: Dropin mellan 9:30- 11:30
Intensivkurs: Start kl 10:00
Plats: RAIS-stugan, Bråtaredsvallen
Frågor: karin@orinto.se eller 
www.facebook.com/OKOrinto

 

DET BLIR EN FAMILJEDAG FÖR ALLA!
På tävlingen finns s.k ”Öppna banor”. Dessa anmäler man sig till på arenan (direktanmälan) och de finns i olika längd och svårighetsgrad. Vill du springa (eller gå) en enklare (eller svårare) bana i skogen men är osäker på vilken, kom förbi vårt tält för breddorientering så hjälper vi dig att hitta en bana som passar dig.

Vill du hellre ta en promenad utan karta så finns en tipspromenad för vuxna. För de yngre finns Knatteknat som är en mycket enkel och snitslad orienteringsbana där alla dessutom får pris! Maxålder 15 år.

Nytt för i år är att vi ordnar en intensivkurs i orientering. Läs mer här. Start kl 10:00 vid tältet för breddorientering.


Vi syns på söndag!

Map and Coach.

 

Vår facebooksida- här publiceras foton från tävlingen!

 

Länk till Eventor

 

Länk till tävlingens inbjudan

 

Info Intensivkurs